Bootcamp

The body will become better at whatever you do, or don’t do. If you don’t move, your body will make you better at not moving. If you move, your body will allow more movement.
-Ido Portal-Wat en voor wie?
Bootcamp bij Urban Squad is in een intensieve en effectieve buitentraining in groepsverband en is gericht op kracht en conditie. 
Ik werk volgens een speciaal samengesteld programma waarbij iedereen op zijn eigen niveau werkt aan een fitter en strakker lijf.

Bootcamp bij Urban Squad betekent:

– Deskundige begeleiding
– Gevarieerde trainingen
– Voedingstips
– Verschillende locaties
– Kracht- en conditietesten
– Leuke mensen die elkaar motiveren
– Voor beginners en gevorderden
– Altijd goede sfeer

Interesse? Neem gerust contact met mij op.

Locatie: Dutch Water Dreams, Zoetermeer
Tijdstip: Maandag- en Donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur
Business Bootcamp
* Tegengaan van ziekteverzuim
* Verhoging van de teamprestaties
* Verbeteren van de algehele conditie

Waarom Business Bootcamp bij Urban Squad
Push-ups, sit-ups, squats en zweten. Dat is een bootcamp! Start uw teambuildingsdag met een bootcamp of gebruik een bootcamp juist om de gedachten even te verzetten. Ideaal tijdens een lange vergadersessie of seminar. Voordat de bootcamp start, delen we de groep in op sportiviteit. Aan de hand van die indeling neemt de intensiviteit van de bootcamp toe. Ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ga dan voor maximale belasting en intensiviteit! Ben je iets minder sportief; kies dan een rustige variant. Zo sluiten we altijd aan bij ieders niveau! Vervolgens start de bootcamp. Iedereen wordt fysiek belast en getraind. Dat gebeurt in allerlei diverse vormen; vetverbranding, conditie, kracht, souplesse, explosiviteit en snelheid.

Een bootcamp is een perfecte teambuildingsactiviteit. We zorgen namelijk dat deelnemers interactie met elkaar gaan zoeken. Zo zorgen we voor eenheid. Gezamenlijk succesvol een zware training afleggen zorgt voor teamspirit en geeft het gevoel van overwinning. Niet het individu, maar teambuilding staat voorop! Met één doel voor ogen zult u merken dat ‘samen’ altijd sterker maakt.

De bootcamp is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt afgestemd op de verschillende fysieke niveaus binnen de groep. Natuurlijk kan een bootcamp perfect worden gecombineerd met andere teambuildingsactiviteiten.

Interesse? Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Geef een reactie