Bootcamp for Kids

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great. -Zig Zigler-


Clinics/Trainingen voor scholen
Wilt u eens iets anders tijdens een sportdag op school? Wilt u een complete lessenserie voor uw leerlingen met als doel dat ze plezier krijgen in bewegen en fit worden? Urban Squad biedt diverse trainingen/clinics aan zoals hardloop- en bootcamptrainingen speciaal voor scholen. Interesse? Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Kinderfeestjes
Wil je eens wat anders en ben je op zoek naar een stoer, sportief en origineel kinderfeestje? Wil je geen taart en frisdrank, maar gezond en verantwoord snacken? Ga dan Bootcampen bij Urban Squad speciaal voor kinderen.

Ze leren hoe ze sterker en sneller worden door verschillende kracht- en conditieoefeningen.  Ze gaan aan de slag met echte bootcamp materialen zoals touwen, autobanden, boomstammen en zandzakken. Ze worden uitgedaagd op samenwerking, snelheid en coördinatie door middel van leuke testen. Als de kids de ultieme eindtest hebben gehaald dan wordt het felbegeerde Bootcamp diploma van Urban Squad uitgereikt. Durf jij het aan? Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.


 

 

Geef een reactie