Personal Training

The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long you really believe 100%. -Arnold Schwarzenegger-


Wat en voor wie?
Personal Training bij Urban Squad is een individueel op maat gemaakt traject voor iedereen die kiest voor een gezonde lifestyle, fysiek resultaat wil halen, bereid is om tot het uiterste te gaan en daarbij professionele ondersteuning wil gebruiken.

In het traject leg ik de focus op drie zaken:

Bewustwording
We gaan op zoek naar je mentale barrières die je doelstelling voor een gezonde lifestyle blokkeren en leer je hoe je daarmee voorgoed af kan rekenen.

Uitvoering
Op basis van je doelstellingen stellen we een plan op voor wat betreft je voeding en training. Ik ondersteun je daarbij optimaal zonder jou eigen verantwoordelijkheid over te nemen.

Nazorg
Je kiest voor een gezonde lifestyle. Dit is een keuze voor je leven. Ik geef je praktische tips en tools die nodig zijn om ook na dit traject je keuze voort te zetten.

Tijdens je reis naar een gezonde lifestyle wijs ik als coach en trainer je de snelste weg voor een duurzaam resultaat. Gedurende het traject werken we intensief samen en help ik je direct verder wanneer je ergens vastloopt.

Investering
Een traject duurt minimaal 3 maanden. Een langer traject is mogelijk en afhankelijk van de doelstelling.

Interesse? Vraag vrijblijvend een 1 op 1 gesprek aan met mij en wie weet werken wij binnenkort aan jouw lifestyle. Ik kijk er naar uit om met je te spreken!

Geef een reactie